Elérhetőség: evegvari@gmail.com

Miért ne tudhatnák a szülők is, amit a pszichológusok tudnak a gyerekekről?

Első online "tudatos szülőség" workshopom, mely a gyerekek idegrendszeri sajátosságai alapján közelítette meg a gyereknevelés kérdését, az alábbi visszajelzésekkel zárult:

Zseniális volt ez a workshop! Én nem vagyok bátor megnyilatkozó, de itt leírom, hogy ezeket az információkat rendszeresen ismételni kell, mondhatnám: napi szint. És bár rengeteget beszéltünk már róla, olvastam, tanultam és ismert volt amiről beszéltél de ennek a témának a gyakorlati jelentősége miatt nem lehet a végére érni. Nincs olyan - számomra - hogy ezt már teljesítettem, kipipálhatom és nem kell emlékeztető. Előadóként is nagyszerű vagy nemcsak pszichológusként :)
...
A workshop végén nem tudtam, akartam nyilvánosan visszajelezni, de közben, ahogy hallgattalak volt egy nagy felismerésem. :) Azzal kapcsolatban, hogy a szülő feszültségét, érzéseit mennyire érzik a gyerekek, akkor is, ha talán még maga a szülő sincs ezeknek tudatában. Most nem részletezem, szóban egyszerűbb lesz, de a kisfiammal már jobban alszunk azóta! Szóval nagyon köszönöm!!!
...
Nagyon szupernek éreztem, amikről beszéltél, és rádöbbentem 2-3 nagyon meglepő dologra, amikkel korábban nem találkoztam. Magammal kapcsolatban is, a gyerekkel kapcsolatban is.
Nincsenek megjegyzések: